Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (3.52 secunde)
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare. ... Georgica Severin Presedinte Director General
Ministrul finantelor, Varujan Vosganian, a declarat vineri, in timpul unei vizite la Combinatul de Apa Grea de la Drobeta Turnu Severin, ca, in momentul de fata, se cauta amplasamente in tara pentru noi reactoare nucleare, energia atomica fiind singura sansa de independenta energetica a tarii."Probabil ca la Cernavoda ne vom opri la reactorul nr.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin.
In aceasta pondere este inclus si municipiul Drobeta Turnu Severin.
din Severin cand li s-a propus, fiind primiti si tratati bine. ... Acesta a mai spus ca alb-visinii ar putea sa evolueze in retur pe stadionul "Extensiv", iar de la vara sa joace pentru Craiova, copiind pasii facuti de Gaz Metan CFR pentru trecerea la Severin.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
Amical la Severin Pandurii Targu Jiu va disputa astazi, de la ora 17.00, la Drobeta Turnu Severin, un meci de verificare in compania divizionarei secunde Gaz Metan Severin.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Portarul Alex Iordan a ajuns la un acord cu oficialii formatiei CS Turnu Severin si a semnat un contract valabil pe doua sezoane.
Catalin Bocanete, Cosmin Capatana, Rada, Eugen Riosanu (CS Turnu Severin), Bugiu, Constantin Radulescu, Ionut Mitroi (CS Turnu Severin), Ionut Mihai; ... Cristi Niculescu, Florin Priescu (CS Visina Noua), Patrian Trifu (CS Turnu Severin).
Am sarit atunci in flori, eram in serviciu, la ora 1.30, la Turnu Severin. ... Au fost o familie puternica la Turnu Severin. ... In clasa a IX-a m-am legitimat la Clubul Scolar din Turnu Severin - atletism la 100 de metri.
Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. ... Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Ca si Stiinta!Severinenii au fost trup si suflet alaturi de Stiinta- Doua dintre aceste meciuri dificile, cu Clujul si Timisoara, Stiinta le disputa acasa, dar la Turnu Severin.
Grupul infractional actiona din 2008 si in afacere este implicata si o societate comerciala din Severin, prin care erau cumparate masini din Germania si Belgia.
Alianta PSD+PC a fost inregistrata la Tribunal, conform unui comunicat de presa transmis de Partidul Conservator.
“Comisia a luat act de faptul ca eu ma abtin in cazul Omar Hayssam si am stabilit ca de acum incolo sa discutam ordonat si coordonat in ce priveste mesajele, pentru ca este o comisie ca un fel de tribunal si in acest tribunal nu toata lumea isi da cu parerea“, a declarat, la randul sau, Iorgovan.
Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge. ... Actiunea lor concreta, pe strazi, in tribunal, pe langa puterile publice, pe langa medici, va duce, in 1976, la Legea Veil, care legalizeaza avortul:
16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet. ... Dosarul e la Tribunal, dupa care urca la Parchetul General.
google-analytics.com